domingo, 28 de septiembre de 2008

DeSTiNaTioN: Reus






Reus, capital del Baix Camp, és avui un important centre d'atracció comercial i cultural de Catalunya on el visitant pot descobrir el dinamisme i la intensa activitat d'una ciutat amb mil anys d'història. Té un important patrimoni modernista, comerç de qualitat, bona cuina mediterrània i un gran reconeixement a través d'Antoni Gaudí.            
                                                                                                                                                   

Plaça el General  Prim


Al s. XVIII experimenta  gran creixement demogràfic i esdevé la segona ciutat en importància de Catalunya gràcies al comerç de l'aiguardent. D'aquí vé la famosa frase "Reus-París-Londres".



                                                       Capsa Gaudí, Plaça Mercadal

Les festes ciudadanes són la Festa Major de Sant Pere (del 24 al 29 de juny) i la Festa de Misericòrdia (del 21 al 25 de setembre). La beguda típica és el Masclet.



Les peixateries Velles

Reus, també molt conegut pel Hoquei patins, on van triomfar en especial en el Jocs Olímpics del '92. També és un esport molt reconegut i quasi el preferit per la juventut d'aquí, on un gran nombre de jovent el segueix.


                                                                     La biblioteca pública
En el menjar destaquem els millors ingredients de la cuina Mediterrània, com l'oli d'oliva verge extra Siurana, fruits secs, molt característics i vins, sense oblidar el famós vermut de Reus.

Molt a prop de Reus podem gaudir de les millors platges de la Costa Daurada, i per la seva posició estratègica entre mar i muntanya també trobem entorns naturals com la serralada del Montsant, les muntanyes de Prades o el delta de l'Ebre,... 



Vista Aèrea de la millor ciutat del Món







4 comentarios:

Anónimo dijo...

Tatiiiii, que soc el Jonas. Que tal i com m'has manat t'escric un comentari per tal de que no matis a aquell pobre gos callejero que has segrestat... Siusplau, ara deixa'l en llibertat! Jo i cinc persones mes ens comprometem a comentar-te! I buscarem mes voluntaris!!

Amb molta conya,
Jonix



PD: Molta sort amb la pagina, eh! ;)

Anónimo dijo...

reus in our hearts

marchando gingerbread man

pd: prosti

Anónimo dijo...

Ostres la millor ciutat del mon... jejeje quin text tant macu, quina manera d'expressar-te, m'ha arribat al cor, casi vull ser de reus i toooot;)!!!
Tati-Pomaaaa soc la Maria-Bananaaaa no res, dir-vos que molt interessant tot, que espero que us vagi molt be (segur que a dos locos com valtros us hi va) i res mes, bueno penjo, un petonaaaaasssssssasasasas, ja anire deixant comentaris x aki!!!
Best wishes,
Maria
PD: A veure per quan el Destination Cambrils, el titol podria ser "CAMBRILS, les millors platges del mon" (en angles seria CAMBRILS, the best bitches in the world) jejeje xauuuuuuuu

Anónimo dijo...

molt be. Miriii